Helgrekommendation

Idag vill jag rekommendera restaurangen jag var på igår kväll. Den japanska restaurangen Roppongi-Seikoen har förutom riktigt god mat och service också gett sig in på den sociala mediearenan. Det är faktiskt den första informationen jag får av dem när jag sätter mig vid bordet. Utplacerat ligger nämligen menyn och på framsidan upplyses jag om att det finns en Facebookgrupp och jag uppmanas att gå med. Själva gruppsidan är fylld med allt ifrån den senaste goda fisken som kommit in till uppdaterade lunchmenyer och vad som är på gång i övrigt. Jag gillar!

Helgens rekommendation är alltså att gå dit och ät mat (ankan var super men sushin ska vara något utöver det vanliga) och också kika in på Facebookgruppen.

Extra plus i kanten får de också för menyillustrationerna som drog lite åt twitter-hållet.

This entry was posted in Kommunikation, Personliga ting and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.