TEDxMyntet

Idag hämtar jag inspiration på TEDxMyntet. Hittills har jag lyssnat på idéer om fokusering och tidseffektivitet samt en snabb inblick i hur olika dirigenter styr sina orkestrar på helt olika sätt med kroppsspråk och ansiktsuttryck. Jag uppdaterar med klippet så snart jag hittar det.

Uppdaterat: Nu kommer klippet med Itay Talgam och efter att jag skrivit den här posten tittade vi på ytterligare ett klipp, Mike Rayburn. Jag lägger det här under och jag rekommenderar att ni kikar på det också. Han berättar om att göra saker möjliga.

This entry was posted in Personliga ting and tagged . Bookmark the permalink.
  • http://twitter.com/TheJennie Jennifer Bark

    Så du kom i väg i alla fall? Kul! Och 'keep us updated' @heidiupdate ;)

  • heidiupdate

    Jepp, kom iväg men inte mycket att rapportera faktiskt. Trevligt dock att se lite folk och mingla lite!