#SSWC – Biljettsläpp och twitter kokar

Gör en sökning på twitter efter hashtaggen #sswc. Är du lat har jag gjort det åt dig här. Ser du mängden tweets? Jag sitter och tittar på mitt vanliga flöde och 75% har taggen i sig. Det visar hur stort det är och det står mellan lycka och förtvivlan. De som fick och de som missade.

Biljettsläppet till årets konferens var alltså tidigare ikväll kl 19. 19:16 hade bokningssystemet fått hicka och meddelade att eventet var fullt. Då hade 180 av 250 biljetter gått åt. En dryg halvtimme senare var alla borta. Webbversionen av Woodstock, Madonna, U2, Mahatma Gandhi: Sweden Social Web Camp. Förra året kunde jag bara sammanfatta min upplevelse i ett ord: Gemenskap. I år kanske jag kan vara lite mer elaborativ men det kommer definitivt att vara en near religious experience även i år.

Jag är i alla fall en av de lyckligt lottade som fått tag i en biljett. Tillsammans med Kärleken och alla mina vänner på webben kommer vi att samlas, samtala och festa på Tjärö i augusti. See you there?

This entry was posted in Kommunikation, Personliga ting and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.