Stora saker runt hörnet

Jag är ledsen för att inläggen ibland sinar här på bloggen. Det beror mycket på att det händer en hel del saker i kulisserna. Eller inte bara där, mycket händer ute på scenen också.Imorgon inleds den tredje stora Geek Girl Meetup-konferensen. Det blir en hel helg med underbara människor, otrolig kunskap och massor av kärlek. Temat är nämligen Skill & Love och det går ut på att visa vad man har i bagaget, utan att skämmas, och dela det med andra. Vi kan, vi delar, vi blir bättre. Veni, vidi, vici ni vet. Det kommer streamas en del från konferensen och det finns en backchannel, så håll koll på http://geekgirlmeetup.com för att inte missa något. Sponsrar eventet gör bland annat Binero, Schwarzkopf, Studio Black och min underbara arbetsplats Grace Communication.

Det var det ena. Det andra är att WP Girls planerar storheter tillsammans med andra delar av webbsfären. Jag tänker hålla det hysch-hysch ett litet tag till så håll koll även här och på http://wpgirls.se.

Det finns också andra saker som stjäl tid från bloggandet. Jag håller på med ett litet sidoprojekt tillsammans med Kärleken. Inte heller det är officiellt så jag kan inte ge några detaljer där heller. (Börjar låta som en mystisk modebloggare men jag lovar, jag ska inte ta bilder av min lunch.)

This entry was posted in Kommunikation, Personliga ting and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • http://www.tankasmartare.nu Runi

    Tack Heidi för att du finns och att du ville dela detta med mig. Ditt tal idag rörde mitt hjärta. Jag är så stolt!