Varför twittra?/Why tweet?

Det hela började med att jag skulle förklara varför Twitter är ett så fantastiskt verktyg för en kollega. Förklaringen blev allt annat än tydlig och bra så jag slängde ut en tweet:

Omedelbart fick jag svar av Daniel Carlbom och Jesper Bylund som hade samma problem och vi bestämde oss för att sätta ihop en hisspresentation av Twitter. Idag på förmiddagen träffades vi och började spåna på hur vi skulle åstadkomma det och vi kom fram till att vi behöver input. Var kan man snabbt få ihop en massa människors åsikt? Twitter självklart! Skriv en tweet om varför du twittrar och använd hashtagen #whyitweet så samlar vi allas svar och sätter ihop en elevator pitch.

In English: We’re trying to put together an elevator pitch for Twitter to explain it’s greatness. Help us out by tweeting why you tweet and use the hashtag #whyitweet.


This entry was posted in Kommunikation, Personliga ting and tagged , , , , . Bookmark the permalink.