Dagens länkfail

Min sambo hävdar att han inte hittat en bra kebabpizza i Stockholm och som den otroliga flickvän jag är tänkte jag försöka se om jag via mitt nätverk kunde hitta någon. Via Nikke Lindqvist och Reco hittade jag en restaurang i Årsta som verkar lovande.  Men det var inte det jag skulle berätta nu. Via den här restaurangens hemsida ramlade jag in på en portal som heter Allt om kebab. Bara för att den ser anskrämlig ut behöver den inte vara värdelös tänkte jag och valde Stockholm i dropdown menyn “regioner” för att hitta en restaurang närmare än Årsta. Döm om min förvåning när jag inte alls fick upp några restauranger eller områden att välja bland utan skickades vidare till Youtube och den här hyfsat orelaterade videon:

This entry was posted in Kommunikation, Personliga ting and tagged , , , . Bookmark the permalink.