Det händer mycket nu

Det är min vanliga ursäkt till att bloggandet uteblir. Det är en skitdålig ursäkt också eftersom den sociala mediesfären är full av människor som har övermänskligt mycket på gång samtidigt och de lyckas minsann blogga både flitigt och bra.

Idag tänkte jag i alla fall skulle berätta vad jag har på gång:

- Det blir ett wordcamp i Sverige! Hur häftigt som helst och jag är med och råddar i det. Tillsammans med några andra wordpressgeeks ser vi till att just det svenska wordcampet blir något i hästväg. Just nu letar vi efter en lokal och ett lämpligt datum men det kommer att bli i oktober-ish. Håll utkik, I’ll keep you posted.

- Mer i farten just nu är planeringen av höstens Geek Girl Meetup. Det kommer att bli evening sessions och en stor konferens. Nytt för hösten är att den stora konferensen blir internationell. Det känns stort att vara med och organisera det. Självklart är jag inte ensam om det, det är många otroliga människor som jobbar i kulisserna. Den stora konfen verkar landa i slutet på november.

- Självklart planerar även WP Girls spännande saker. Just nu är inget spikat men vi filar på WP-fika, en session på #sswc och kanske också ytterligare en utbildning som den jag var på i våras.

- Jag har startat ytterligare en blogg. Vi får väl se hur länge den lever (skidbloggandet blev det ju inte så mycket med) men Dåligt samvete heter den i alla fall. Läs om du vill ha just det, dåligt samvete.

Yes, det var typ det. Over and out.

This entry was posted in Personliga ting and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.