Free stuff day

Idag har känts som lilla julafton för jag har fått massor av trevliga saker hela dagen. Först kom vår favorittryckare Anders från Åtta45 till kontoret med sommarläsning. Därefter kom posten med ytterligare en bok från en tidning vi köpt media i för en kund och nu på kvällen blev jag bjuden på trevlig fest med tillhörande goodiebag.

Festens huvudsak var lanseringen av en ny dryck som vill ta upp kampen mot RedBull. Den heter Tru:Blood och smakar blodapelsin. Ganska god faktiskt. Den kommer från serien True Blood (no shit…) och runt omkring på festen tassade små vampyrer som delade ut vampyrtänder och glidmedel (!). Själv hade jag helt missat att det var klädkod så de fantastiska tjejerna Natalie och Katarina på Kotyr erbjöd mig att låna en fantastisk klänning men det slutade med att jag smet hem och bytte om istället.

När det var dags att gå fick man en amerikansk dollarsedel som man fick byta mot en rejäl goodiebag. I den fanns bland annat en flaska Tru:Blood, hårprodukter från Schwartzkopf (misstänker att deras trevlige VD Klas Belinder haft ett finger med i spelet), mer glidmedel och första säsongen av True Blood. Jag har inte sett serien så det ska bli kul att se.

Tack Eric och Mia på Spectacular Studios och Studio Black för inbjudan!

This entry was posted in Personliga ting and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.
 • Pingback: Första dagen med dåligt samvete | Dåligt samvete

 • http://baglady442.wordpress.com Miss Baglady

  WHÅÅT`??? vad var detta för MONSTERBRA event? Hur blir man bjuden på dem?? #älskatrueblood

 • Anonymous

  För egen del var det mest en slump. Klipper mig hos Mia på Studio Black och hon skulle styla några av modellerna som var på eventet. Av ren trevlighet fick jag följa med.

 • heidiupdate

  För egen del var det mest en slump. Klipper mig hos Mia på Studio Black och hon skulle styla några av modellerna som var på eventet. Av ren trevlighet fick jag följa med.

 • http://kotyr.blogspot.com/ Natalie

  Hej du, tack för trevligt sällskap igår! Det får vi göra fler gånger! :) Bra bild på goodiebagen fick du också till, är det ok om jag lånar den till vår blogg och länkar? Kram

 • heidiupdate

  Tack själv! Självklart, bara att klippa och klistra!
  Kram