SSWC om en vecka!

Kommer ni ihåg att jag var på Sweden Social Web Camp förra året och kom hem helt religiös? För att göra en lång utläggning kort kan jag efter att ha varit på campen förstå varför sekter finns och varför de har sådan dragningskraft. Men det är en annan historia.

I alla fall är årets upplaga om bara en ynka vecka! Eller inte ens det. Det är lördag idag, på fredag åker vi! Yay! Under tiden fram till campen har det florerat lite olika initiativ och skojigheter. Bland annat fick Piratförlaget med Mattias Boström i spetsen för sig att sätta samman en bok med texter från så många av årets deltagare som möjligt. Jag deltar med texten om Marabou jag skrev för ett par veckor sedan. Bubblan Books är nu skapat! Jag ramlade också över en sida som rankar de mest inflytelserika twittrarna. Jag ligger stabilt på 136:e plats. Helt oförtjänt förmodligen. Nuförtiden lyssnar jag mest på vad som sägs i flödet istället för att skriva och bidra själv. *Har halkat ned till 187:e plats. Mer välförtjänt tror jag.

Jag vet inte om ni märkt det men det har sinat lite bland blogginläggen här den, hrm, senaste tiden. Ni vet, det som jag alltid ursäktar mig för. Det har blivit mest att jag läser andras inlägg. Det skrivs otroligt mycket bra grejer och det är svårt att hinna med att bara läsa. Jag har precis som vanligt en massa uppslag för nya inlägg, det blir bara aldrig av att jag sätter mig och skriver dem. Däremot bloggar jag nästan dagligen på min träningsblogg, Dåligt Samvete där inläggen kommer lite lättare och jag inte behöver tänka så mycket.

Mina nyårslöften till nästa år ska bli att jag ska vara en powertwittrare och powerbloggare som ligger etta på allas listor. Jag ska öva fram till nyår så jag är lite förberedd.

P.S. Jag kan inte låta bli att säga att vi är 404 deltagare i år. Nördhumor när den är som bäst.

This entry was posted in Kommunikation, Personliga ting and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.