Valtrams

Det är faktiskt ett jäkla oskick att plastra hela världen med valplakat. Det ser helt galet ut och jag tror, helt ärligt, att det är waste of money. Jag har svårt att tro att någon väljer att kryssa i en ruta bara för att de sett ett nylle med en tagline på ett plakat. Har vi verkligen inte kommit längre än så? Så här har det ju sett ut, ja since always. Det har bara eskalerat den senaste tiden.

Jag efterlyser en mer kreativ valkampanj som tar mer hänsyn till miljö – både omgivningsmiljö och klimatet, där dialog är en viktigare del än att hamra ut sitt budskap enligt gamla tiders kommunikationsmodeller. Använd nätet, använd de sociala kanalerna och sluta trumpeta ut budskap jag inte vill ha. Berätta en historia, få mig intresserad, fråga mig vad jag tycker. Och låt stolparna vara!

This entry was posted in Kommunikation, Personliga ting and tagged , , , . Bookmark the permalink.