Heavy shopping dag 3

Dag tre har bjudit på shopping för Kärleken. Han höll på att få med sig en hel affär in i provrummet ivrigt påhejad av personalen som kastade in plagg i hytten som vore det ingen morgondag. När kom ut igen hade vi i alla fall halva butiken fint inpackat i silkespapper och papperspåsar. Nu har han i alla fall i princip en helt ny garderob.

När han ändå hade spenderbyxorna på passade vi på att besöka Swatch och jag fick en tuff klocka mot att jag betalade middagen. Helt fair deal enligt mig!

Vi har också två bockar på måste-se-listan; Brooklyn Bridge och Empire State. Brooklyn Bridge var mycket coolare än jag tänkt mig. Gångvägen över bron är av trä och vajrarna är fler än man kan se. Empire fick vi se i kvällsljus och det tror jag är mycket tuffare än på dagen.

Hela dagen har också spenderats på mer eller mindre en och samma gata. Vi fick tips av Gunnar Årneby att gå Broadway hela vägen för att då ser man verkligen skillnad på områdena. Vi hann med halva idag eftersom vi gjorde många avstickare till affärer. Andra halvan tar vi en annan dag.

Vi kikade in på Macy’s, världens största varuhus hävdar de själva och hittade en avdelning med julsaker. I oktober. Det ska börjas i tid… Precis innan vi gick hem träffade vi på en kille som satt och trummade på plastdunkar, bakplåtar och stekpannor. Han var sjukt duktig. Kika på videoklippet nedan.

This entry was posted in Personliga ting. Bookmark the permalink.
  • http://johannaekstedt.wordpress.com Johanna Ekstedt

    Det är inte bara USA som har börjat med julpynten. IKEA startade med sitt julsälj förra veckan ;) Lite väl tidigt för julsaker, men folk handlar ju tydligen ;)