New York dag 2

Hade skrivit ett långt och roligt inlägg men det plockade wordpressappen bort i takt med att jag la in bilder. Verkar som att det är lite brist på minne i telefonen. I alla fall. Here goes:

Andra dagen i det förlovade landet och kosthållningen är allt annat än hälsosam. Testar the American way helt enkelt. Som tur är knatar vi massor så vi gör av med en del energi också. Idag testade vi för första gången Dunkin Donuts för att se om poliserna har rätt och ja, det var gott, samt deepfriedmecka KFC. Dit går vi nog inte igen. Nej.

Avbockat på must see-listan: Ground Zero (stor byggarbetsplats så det var inte mycket att se), Grand Central (precis som på film men med ett riktigt mäktigt tak man aldrig får se. Försökte fota men det blev sådär med iphonen) och Chrysler Building. Vi har också varit på en dygnet-runt-öppet Apple Store på jakt efter Apple TV. Gick bet på TV:n men det var ändå tufft.

Övrig shopping har företagits på Century 21, en gigantisk department store med riktiga reapriser på allt. Dessvärre får den Joybutikerna och Ullared att framstå som välorganiserade så har du tålamod att leta bland klädställningar i timmar efter guldkornen kan du gå dit. Jag har det inte men kom i alla fall ut med en Guesshandväska för ca 500-lappen. Har också letat löparskor som en galning, sprungit på löpband och allt men har hittills inte haft fiskelycka. Tröstade mig med fyra nya plagg i olika nyanser av grått samt en vit topp från GAP.

Qué mas? Jo vi har sett en poliseskort som gasade genom korsningar och Kärleken drömde sig tillbaka till barndomen i Legobutiken.

This entry was posted in Personliga ting. Bookmark the permalink.
  • Kim_bjorklund_

    Guud vad underbart Heidi!! Hoppas jag får chansen att åka dit igen! Faktiskt lite avis;) Hoppas ni får en fortsatt underbar vistelse i The Big Apple:) Kram

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=509839993 Lena Stange

    Dunkin donut provade jag i Dubai, alldeles för sött för min smak, men gott kaffe :)