T-mobile – en operatör med finess

Tidigare i veckan kom jag över en flashmob operatören T-mobile gjorde på Heathrow redan 2010 men jag hade missat den helt. Det är en riktigt feelgood-flashmob som verkligen visar det fina i en flashmob; glädje, förvånade människor och ett budskap som passar för aktiviteten.

Idag kom jag över en spoof på den berömda JK Wedding entrance dance som har cirkulerat runt på nätet länge. Det är en video som med anledning av det kungliga bröllopet imorgon mellan prins William och Kate Middleton. Eller som de själva säger: A wedding entrance dance to top all other wedding entrance dances…

 

This entry was posted in Kommunikation and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  • Traningsgladje.se

    ja t-mobile är (var? är inte så uppdaterad längre) grymma på flashmobs!

  • Anonymous

    Flashmobs har ju blivit lite omodernt. “Alla” gjorde ju sådana ett tag.