Vaket av OLW!

Det började som en diskussion efter att Torbjörn Rosdahl (M) jämfört en prishöjning på SL-kortet med kostnaden för tre påsar chips.

OLW reagerade snabbt och vaket på uttalandet och ställde sig vid Hötorget imorse och delade ut chips för att som de säger “Rädda fredagsmyset”. Påsarna tog slut fort och aktionen har fått väldigt stor uppmärksamhet. Otroligt vaket och kul av OLW, precis så som jag skulle önska att fler integrerade webben med verkligheten och slutade separera dem från varandra.

Det var flera som hakade på också. Digitala byrån Delorean skapade en “Chipsomvandlare” så att man till exempel får veta hur många chipspåsar det kostar att betala Rosdahl lön för hans landstingsuppdrag. Även organisationen Planka.nu delade ut chips till tunnelbaneresenärer.

This entry was posted in Kommunikation and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.