Ariel Fashion Shoot

Det har nog aldrig hänt tidigare att jag har kunnat berätta om projekt jag själv har jobbat med. Well, det här är så publikt och transparant som det kan bli så nu kan jag berätta varför här har varit så tyst. Jag har nämligen jobbat dag och natt med Ariel Fashion Shoot. Det har varit ett väldigt spännande projekt med många olika delar och det känns väldigt spännande att vara med och sjösätta det.

Här är projektet i korthet:

Vad det är: Ett spel, en tävling och ett konsumentstyrt produkttest – transparens är ledordet.
Hur funkar det? En industrirobot laddad med ketchup, chokladdryck och lingonsylt står på Stockholms centralstation i en glasbox. Framför den åker det massa kläder på en tvättlina. Tävlingen och spelet går ut på att styra roboten via en Facebook-app och fläcka ned kläderna som åker förbi. Regeln är enkel: Fläcka ned och du vinner. Sedan tvättas allt direkt i glasboxen på centralen. Allt sker live och man ser vad som händer genom kameror på centralen.
Var tävlar man? På de nordiska ländernas Facebooksidor. I Sverige kikar du in på ArielSverige. Fashion Shoot pågår från och med i eftermiddags till på lördag. Varje dag mellan 15 och 21 kan man vinna.
Vad kan man vinna? Det ligger över 1000 plagg i potten i varierande prisklass mellan lyxiga designerplagg och vanliga bastoppar.

Här finns trailern också!

 

Vad tycker ni om Ariel Fashion Shoot?
 

 

This entry was posted in Kommunikation and tagged . Bookmark the permalink.