En reklam som stör mig

Det är sällan jag blir uppretad av en TV-spot men Volkswagen lyckas bra med sin Blue Symphony. Själva tanken i sig är inte så dum och bildmaterialet är fint men musiken – den får mig att vilja bita av mig öronen. Originalet på låten är jättebra, jag gillar Beach Boys, men varför väljer man en variant som så fullständigt massakrerar den? Det måste finnas hur många covers på den Wouldn’t it be nice som helst och så väljer man en variant med en människa som knappt kan engelska? Han kan inte uttala wouldn’t, live eller together. Dessutom gränsar det mot lite surt på sina ställen. Lyssna själva! Jag kan tänka mig att man av budgetskäl inte ville pröjsa för originalet men nog borde man ha kunnat skaka fram något bättre än det här?

Jag gillar dock den franska reklamen på lite samma ritade tema. Fast, jag förstår ju inte vad de säger så det kanske är en bidragande faktor. :)

This entry was posted in Kommunikation, Personliga ting and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.