En slags milstolpe

Idag gjorde jag mitt allra första köp med en iZettle. Det kändes stort på något sätt. Det är faktiskt första gången jag ser den i bruk överhuvudtaget. Jag hoppas i alla fall att det inte blir det sista för jag gillar verkligen lösningen. Man trycker in kortet, slår in beloppet, signerar med fingret (måste öva på det…) och om man vill kan man få kvittot mailat till sig genom att skriva in sin mailadress. Inga papperslappar alltså och ingen babsmaskin som tar forever på sig. Like på den!

Jag har faktiskt en device som ligger här hemma och väntar på att tas i bruk men jag har ju ingen producerande verksamhet som kräver kortbetalning så jag har inte riktigt funnit en lösning på användandet än. Man kanske skulle dra igång en liten sidoverksamhet och sälja… hm… sälja… äsch, jag vet inte. Nånting kan jag säkert komma på att kränga någon gång!

Vill du också handla via en iZettle ska du bege dig till Juiceverket vid Odenplan. Ett ställe som är värt ett besök av många fler anledningar än att det är coolt att betala där!

20120527-201928.jpg

This entry was posted in Personliga ting and tagged , , , , . Bookmark the permalink.