Svettigaste biljettsläppet i Geekvärlden

Knappt är Geek Girl Meetup avslutat innan det är dags att slåss för biljetter till nästa konf, Sweden Social Web Camp. Jag fick biljett till både mig (fyra raka år nu!) och Kärleken men ett cachestrul gör nog att vi kanske riskerar att missa tak över huvudet. Vi skickade vår bokning 9 minuter efter att de släppte biljetterna. Frågan är om det räcker. Tidigare år har det varit för sent. Låt oss hoppas att det inte är så i år, tält är verkligen inte min grej!

Man kan i alla fall lugnt säga att det här biljettsläppet är geekvärldens motsvarighet till Justin Bieber, U2, Jay Z eller liknande artist. Fort går det och svettigt är det!

 
SSWC - Sweden Social Web Camp 2010
Foto: Anders Frick

This entry was posted in Personliga ting and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.