001 – Den första posten på resten av mitt (blogg)liv

Jag är helt säker på att de flesta av #Blogg100-posterna idag kommer att likna min. En slags start och avstamp i något. Lite trevande sådär. Andra kommer säkert explodera av saker de hållit inne på i väntan på detta.

Fact is, jag har nästan lite skrivkramp. Jag har liksom inget att säga just idag. Det är en vanlig, tämligen grå onsdagsförmiddag i januari och jag har precis kommit in till jobbet. En ergonom är ute och inspekterar våra arbetsplatser och trots att han bara varit här i typ en timme börjar man se frukten av hans verk. Ett efter ett höjs skrivborden, mitt också, och vi är ett helt gäng som just nu jobbar stående. Min gissning är att det håller i sig max en vecka, haha.

Well, I better get on with it som man säger och sätta fart på det jag egentligen är här för att göra. Ni får en bild av mitt skrivbord och får njuta av min clean desk policy tills vi hörs i morgon.

20130123-093844.jpg

This entry was posted in Personliga ting and tagged , , . Bookmark the permalink.