016 – Mer om hatet

Det fattas ju inte inlägg i bloggosfären om hatet idag. Jag har läst så många som är så bra, som säger det jag tänker. Det är omöjligt att länka till alla och eftersom jag bloggar från telefonen är det också lite krångligt.

Det flesta inlägg har börjat fråga efter vad man kan göra för att få stopp på det. En idé som någon förde fram var att svara på varenda kommentar, maila tillbaka till dem (de som vågar använda en riktig mailadress) och säga att det inte är ok. Och jag tänker att det kanske är banalt nog att funka. Kanske inte med alla men som vi såg i Uppdrag Granskning igår så ser de här personerna det bara som text, tomma ord, figure of speech. Får de veta direkt att orden läses, reageras på, kanske de faktiskt hajar till. Det är värt ett försök tycker jag.

För övrigt var det ingen hater som nappade på utmaningen igår. Kanske kommer det idag. Jag väntar med spänning!

This entry was posted in Personliga ting and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.