024 – My hatred for Lotus Notes

Det är fredag kväll. Jag ska alldeles strax gå hem och lägger the finishing touches på ett långt mail. Ska precis skicka ut det när f-ing, j-a Lotus kraschar. Mailet är borta för glöm att Lotus skulle autospara något.

Du som är upphovsman till detta fruktansvärt vidriga mailsystem, träffar jag dig så har jag en lång, lång lista över saker jag vill säga. Think of them as constructive criticism.

This entry was posted in Personliga ting and tagged . Bookmark the permalink.
  • http://thejennie.se/ TheJennie

    Åh, lider med dig. Lotus Notes är verkligen systemet från hell. Sluppit jobba med det i många år nu, och är lika glad för det varje gång någon påminner mig om att det fortfarande finns kvar och tvingas användas… Kram o glad helg, hoppas frustrationen klingar av och att upphovsmannen hör dig.

  • Heidi

    Det är fruktansvärt men ryktet säger att vi kanske blir av med skiten snart! *hoppas*