028 – Många poster i en!

Åh, jag har så många saker jag vill skriva om idag! Vore jag smart skulle jag portionera ut dem en och en och på så sätt ha material till många inlägg men – jag vill bara få ut dem!

Dagens första är den fantastiska spridningen av Harlem Shake. Polisen i Södertäljes variant är så briljant! Man kan i evighet diskutera om det är rätt av polisen att göra en sådan här sak, om det ger rätt intryck av polisen, suddar ut respekt för myndighetsutövningen etc. Jag tycker att det är ett väldigt bra sätt att visa att man hänger med i sin tid, har högt i tak, vågar bjuda på sig själv och kommer närmare “det vanliga folket”. Jag tänker att det är en fin relationsskapare mellan exempelvis ungdomar som inte tidigare varit så förtjusta i snuten men som nu faktiskt har något att skämta om tillsammans när de möts under fredliga former. Vad säger ni?

Dagens andra är den sköna missen när man inte respekterar white space mellan logos. Gör om gör rätt liksom. Fotat från tidningen Mama.
734923_10151352611648863_1526886379_n

Och dagens tredje… Äsch, resten sparar jag till en regnig dag!

This entry was posted in Kommunikation and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.