036 – Fö’lseda’

Firar 28 jordsnurr idag. Det har varit en ovanligt ofirig dag, jag brukar vanligen göra det till ett litet spektakel. Mest för att jag tycker att det är kul själv och det blir liksom inte en födelsedag om man inte gör något väsen av det. Då blir det bara en vanlig dag. Men idag har det liksom inte funnits plats. Mycket jobb och möten, Kärleken som farit åt alla håll och fokus på annat.

Jag har fått mycket uppvaktning ändå. Det har ramlat in hälsningar på fb, twitter, sms och samtal. Och blommor och presenter har jag fått också. Och det är väldigt häftigt hur många som bryr sig och tar sig tid att skriva en rad! Det är jag väldigt tacksam för.

Mest träffsäkert var det här fina kortet jag fick från bästa K&A, Angry Birds nerd som man är!

20130227-220959.jpg

This entry was posted in Personliga ting. Bookmark the permalink.