061 – Riktningen

Det lutar allt mer åt att den här bloggen bara får 39 inlägg till. Jag har andra plattformar nu som jag kan uttrycka mig på och det verkar faktiskt som den här bloggen tjänat sitt syfte. Mycket kan ju hända på 39 dagar, miracles do happen and all that, men det känns ändå som början på slutet.

Heidi’s news, tidigare Heidi’s betraktelser, har funnits med mig länge. I sommar tror jag att det är fem år och det började som ett ställe att vräka ur sig lite galla på SJ, folk som åkte rulltrappa fel, på allmänna saker som störde mig – sen flyttade vi till Stockholm och mycket irritation över folk bara försvann. Pendlingen var det som gjorde mig arg och nu så är jag så mycket mer harmonisk.. bläh – did I just say that?! Jag har nog snarare blivit lite mer vuxen och har andra saker att irritera mig på. Saker som inte är lika roliga att skriva om. Typ räntan som banken leker jojo med.

Och kommunikationsinläggen, de kommer snart att flytta till Social Business där jag kommer att vara en av de fasta skribenterna, så ja, den här bloggens existensberättigande avtar dagligen. Men 100 inlägg committade vi oss till och det ska det i alla fall bli. 39 kvar.

This entry was posted in Kommunikation, Personliga ting and tagged . Bookmark the permalink.