064 – Hur går det för Binero?

Webbhotellet Binero var tidigare allas älsklingswebbhotell. De var snabba, stabila – och vänliga, precis som de lovat att vara. Men så hände något. Sida efter sida låg nere. Fler och fler tweets dök upp i mitt flöde på temat “Hallå Binero! Vad händer?!”. Och jag undrar också, vad händer? Bineros twitterkonto går i alla fall varmt, så servicen till kunderna är det inte fel på. Men det verkar vara något som krånglar ordentligt under huven, hoppas de får ordning på det snart!

Min blogg har legat nere några gånger, ingen katastrof när det händer, men ändå. Det är lite frustrerande. Igår låg den nere igen så det blogginlägget kom upp idag. Eftersom jag skrev det igår och försökte posta det igår räknar jag det som giltigt i #Blogg100. Tanken som räknas ni vet.

This entry was posted in Kommunikation, Personliga ting and tagged , . Bookmark the permalink.