094 – Allt det där jag vill göra

Jag har en väldig massa mål och drömmar. Och de är inte så små heller. För man ska ju dream big, the sky is the limit, nothing is going to stop you but you… Etc.

Men jag blir helt matt av allt jag vill och ska göra så jag orkar inte stort mer än att drömma. Och så ska det väl kanske inte vara, eller?

Jag tycker att man kanske måste vara lite försiktig med vad man tutar i folk om drömmar och mål. Det saknas lite realism om hur man ska uppnå sina drömmar också. Hur mycket svett och frustration det kostar och att man måste faktiskt också sätta rimliga mål så att de går att genomföra utan att vara en utopi. Och utan att man blir matt av allt drömmande.

Det är i alla fall det jag försöker intala mig själv att göra nu; fokusera på ett av dem och varje dag jobba för att det ska bli så. Mer än så kan jag inte göra.

This entry was posted in Personliga ting and tagged , , . Bookmark the permalink.