It’s a lovely pretty morning

Det är konstigt men eftersom det var röd dag i onsdags har man inte riktigt den där sköna lördagskänslan som vanligt. Vet inte riktigt vad det beror på, kanske att man inte har förtjänat den på samma sätt.

Har i alla fall stora planer för dagen. Först ett skönt träningspass och sedan ska garderoberna städas ur. Bort med alla vinterplagg och inventering av vad som saknas i sommargarderoben. Inte för att jag ska handla nu, nej det kommer istället att bli megashopping i USA! Det börjar närma sig nu! Road trip, baby!

Ikväll är det också fest i kalendern. Finaste Sofia har blivit 30 vilket självklart ska firas! Har köpt en riktigt bra present men vad det är kan jag ju inte säga ifall hon läser här.

Vad händer hos er?

20130504-092302.jpg

This entry was posted in Personliga ting. Bookmark the permalink.