Jäktad på tåget

På väg hem från kanske sista helgen ever i Västerås. Eller, vi har ju vänner som bor kvar där som vi säkert kommer att hälsa på men det var sista gången som vi utgår från mina föräldrars hus för om två veckor flyttar de därifrån.

Jag har sedan länge lämnat vässan i själ och tanke. Trivdes aldrig riktigt, det var alltid något som skavde. På det sättet känns det spännande att föräldrarna ger sig ut på nya äventyr som också jag kan vara med på. Omväxling förnöjer heter det ju.<

I vanlig ordning fick vi lämna hemmet i all hast och hann med tåget på det berömda håret. Vi skulle plocka upp en slöja på vägen ner till stationen också så det var verkligen med andan i halsen vi kastade oss in på tåget. Det är med en obestämd känsla av att ha glömt något jag sitter och försöker sänka pulsen. Det visar sig väl. Nu - hemåt mot Stockholm!br />
20130526-155142.jpg

This entry was posted in Personliga ting and tagged , , . Bookmark the permalink.