K25: Stockholms nya vattenhål

I stort sett alla som jobbar runt Hötorget och Stureplan har satt för sig att besöka K25 någon gång de senaste tre veckorna. Själv har jag varit där två gånger på lika många veckor och det har varit lika stimmigt varje gång. Maten har än så länge inte varit några smaksensationer, testade dumplings från Beijing8 första gången och idag provade jag en Bi bim bap från Combo. Helt klart var dumplingsen godast! Bi bim bapen var inte så god och kändes ganska flottig faktiskt.

Hade i alla fall tjusigt sällskap i form av fina kollegan Elin och vi pratade om allt från helgplaner till olika projekt på jobbet. Eftersom det är så fint väder tog vi en skön promenad i solen efteråt. Man borde verkligen ta sig tid att göra det oftare!

20130503-131225.jpg

20130503-131239.jpg

This entry was posted in Personliga ting and tagged , , , , . Bookmark the permalink.