Bröllop i Östergötland

Åh så vacker hon var, min vän bruden! Och platsen de valt att bli man och fru är sagolik.

Gårdagens bröllop var jättefint och jag klantade mig bara lite när jag och toastmastern skulle sjunga och spela en låt i kyrkan. Det är annorlunda att gå på bröllop som gift, det är starkare på något sätt eftersom man gjort hela resan själv. Och såklart, när det är en av ens närmaste vänner betyder det ju mycket också.

Fredagens klänningshets betalade sig men precis innan bröllopet så gick ett stygn som höll ihop urringningen. Det blev lite djupare än avsett… Ah, well. Tur att man inte var i fokus igår.

Lägger upp en lite mörk bild (motljus is a bitch) på brudparet, Kärleken och gänget, Karin (tärna på mitt bröllop), hennes karl Andreas och så Benno.

20130728-084136.jpg

This entry was posted in Personliga ting. Bookmark the permalink.