Klänningspanik och Provnings-VM

Det låter kanske lite trivialt men imorgon gifter sig en av mina närmare tjejkompisar och jag hade ingen vettig klänning att ta på. Vad göra? Hade inget annat val än att rusa ut på lunchen och införskaffa något respektabelt. Bruden har också önskat att gästerna har “färg” på sig. Underförstått: “Din vanliga svarta/marinblå färgskala är out of the Q”.

Varför skjuta upp en sån fråga till dagen innan? Ja, det kan man ju undra. Det tillhör inte vanligheterna att jag är oförberedd så.

Det var iaf lite av ett VM i klänningsprovning. Många klänningar testades i en rasande fart i flertalet butiker innan MQs rea levererade en smash hit. Att den var på 50 % gjorde i te saken sämre. Stassen får ni se imorgon.

I övrigt fastnade lite allt möjligt på visa-kortet bland annat lite jobbkläder för hösten och den här fina nyckelringen. Har i tre och ett halvt år gått med ett fult nyckelband från Nacka Lås & Larm. Dags att byta liksom…

20130726-235806.jpgNyckelring med Stockholmsmotiv, 99 pengar på Gallerix.

This entry was posted in Personliga ting. Bookmark the permalink.