På riktigt dåligt humör

Åskmoln var ordet sa Bull.

Fått ett projekt jag inte vill ha från en kund jag inte vill jobba med. Farligt att säga som konsult men man behöver inte älska alla varumärken. Faktiskt. Det är inte ens så att man är lämplig som konsult för alla varumärken. Det är inget konstigt med det.

Och just nu, för den här kunden, är alla förutsättningar fel för att jag ska tycka att det är roligt. Jag säger inte att det måste vara roligt jämt, jag gör många saker som inte alltid är så roliga, fast även de grejerna som inte kanske verkar så roliga gillar jag, för jag älskar liksom mitt jobb. Hänger ni med?

Men det här projektet alltså. Allt är rörigt och oklart. Processen helt bakvänd. Jag kommer in i en slags fas 2 fast fas 1 är genomförd på mycket märkliga grunder. Det kommer ta ett bra tag innan vi blir (motvilliga) vänner, det här projektet och jag.

This entry was posted in Kommunikation, Personliga ting. Bookmark the permalink.