Färdigpackad, självbedrägeri-benägen och likefest utan den like

Det är sista natten i det här kapitlet – imorgon lämnar vi Vasastan och lägenheten. Hus. Radhus. Jag svor att jag aldrig skulle sätta mig i ett radhus. Det var helt otänkbart. Alltså verkligen.

Då såg jag i och för sig framför mig de radhusen som fanns där jag växte upp. Ändlösa rader av likadana, fult målade boxar där alla körde Volvo 850 eller Renault. Det var omöjligt att navigera i de områdena för det såg likadant ut oavsett åt vilket håll man vände sig. Så är det inte dit vi flyttar. Det är olika typer av hus, visserligen målade i samma färg men ändå olika hustyper. Lite mindre medelsvenssons och falukorv, lite mer blandad kompott och boef. Jag vet, jag lurar mig själv alldeles.

Shit the same, imorgon flyttar vi och då får jag känna på hur det är. Spännande! According to Facebook har vi fattat rätt beslut. Den här bilden har fått fler likes än någon annan bild jag någonsin lagt upp. 215 personer hittills tycker att det här är en bra idé. Must count for something!

20131017-223618.jpg

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.