House jitters

Idag var det slutbesiktning på huset och jag och en besiktningsman samt byggchefen på Folkhem gick igenom hela huset millimeter för millimeter. Varenda liten färgklutt och skavank markerades för åtgärd med gulsvart tejp – det kommer att bli så jädrans fint! Jag var inte alls sugen på att åka tillbaka till kontoret efteråt, hade jag haft möjlighet hade jag stannat – lätt!

Om en vecka bor vi där! Helt omöjligt att fatta! I trädgården vill jag ha en sådan här, någon som vet vad de heter?

20131010-231647.jpg

This entry was posted in Personliga ting. Bookmark the permalink.
 • Christine Åkerblom

  Upptäckte din blogg idag :)
  Nörd som jag är bestämde jag mig för att leta på namnet på plantan.
  Det är tydligen en Echeveria (vilken ingår i gruppen Succulents), kikade här
  http://www.thesucculentgarden.com.au/echev.html
  Finns en mängd olika typer på siten ovan, flera liknande din bild.

 • Heidi

  Du är grym Christine!