Fredags…eh…

Det är svårt att tänka sig två individer mer ointresserade av mat. Varken Kärleken eller jag ids greja med middag. Alltså, vi äter väldigt gärna god mat ute eller hemma hos någon men väldigt ofta händer det att vi tittar på varandra och ba: “vad är du sugen på?” “Vet inte, vad vill du ha?” “Ingen aning, är inte sugen på nåt alls”.

Ikväll var precis en sådan kväll. Vi möttes upp vid Hötorget efter jobbet och skulle göra lite ärenden. Sedan behövde vi tänka på middag. Båda ville helst hem så äta fin middag på restaurang kändes inte aktuellt. Inte så väldans hungriga heller var vi. Köpa med nåt hem var jobbigt för maten hinner ju bli kall innan vi har hunnit hem.

Lösningen blev romantisk middag på Kungshallens foodcourt under lysrörslampor. Fredagsmiddag för kungliga. Dessutom fick vi någon slags show på köpet. En ung kille som hette Albin stod i ett hörn omringad av ett 20-tal tjejer och framförde en låt med hackande bakgrundsmusik. Inte lätt att vara up and coming artist i det här landet. Gig på Kungshallens foodcourt. High life.

As for Kärleken and myself, vi är på väg hem med lite nachos och wok i magen för att inta vegetativt tillstånd i soffan. Det är fredags…eh…fredags…something det!

20131108-200004.jpg

This entry was posted in Personliga ting. Bookmark the permalink.