Inspirerande om ekonomi

Där har ni en rubrik ni inte trodde ni skulle få läsa här. I alla fall inte de av er som var med på studietiden i Linköping.

Igår kväll var jag på träff med Norsk-Svenska Handelskammaren och där talade Robert “Robban” “Dysterkvisten” Bergqvist, chefsekonom på SEB. Jag vet inte vad jag förväntade mig men inte var det att jag i en timme skulle vara klistrad vid grafer om läget i världsekonomin. Men det var jag alltså. Han lade upp det så bra, beskrev hur vi börjar jobba oss ur krisen men att det är ett par år kvar och hur Kina och Ryssland försöker göra sig av med Dollarberoendet.

Så spännande! Hade alla lärare på universitetet verkligen tyckt att deras ämne var så här intressant och föreläst så initierat skulle jag nog sitta här med en magister i ekonomi.

20131105-193901.jpg

This entry was posted in Personliga ting and tagged , . Bookmark the permalink.